пʼятницю, 8 січня 2021 р.

 

«Улюблені зимові свята».

    Коли природа переходе до відпочинку між врожайною золотою осінню та новою бурхливою весною наступає чарівна пора року, яку назвали зимою. Зима вкриває снігом все навколо. А щоб  радість, яку приносить з собою перший сніг, не перетворилась на смутні  настрої, зима приносить з собою цілу вервечку дивовижних прекрасних свят!

    Для тих, хто цікавиться зимовими святами, їх походженням, народними звичаями, пов’язаними з цими святами та народною творчістю на честь зимових свят  пропонуємо дуже цікаву книжку «Улюблені зимові свята».

     Окрім великих та відомих свят Введення, Миколая, Нового року, Різдва, Щедрого вечора, Водохреща, Стрітення та Масниці книжка охоплює й менш відомі зимові свята.

         Книжка містить в собі багато віршів, пісень, колядок, щедрівок, цікавих історій та навіть невеличкі сценарії театральних вистав. Взагалі дивовижно, що така цікава книжка може якийсь час простояти на полці бібліотеки взимку. Тому не гайте часу, як тільки відкриється бібліотека швидше приходьте та питайте цю книгу. Та не забудьте й швидше повернути ЇЇ. Авжеж зима коротка, а ця книжка цікава і іншим дітям та дорослим.



Немає коментарів:

Дописати коментар