суботу, 6 березня 2021 р.

До свята 8 березня.


Мені вчора подарували маленький букетик пролісків. Здавалося б, що тут такого? Адже це усього-на-всього кілька квіточок, які вмістилися в мою долоню, але настрій у мене покращився. Відразу запахло весною. Дивлячись на квіти, згадала про майбутнє свято.

Букет подснежников фото Хтось любить Новий рік, а мені до серця жіночий день (8 березня). До речі, це не тільки свято нас – жінок, це ще свято і чоловіків.

Ну скажіть, коли ще всі чоловіки на вулиці заклопотано біжать з букетами і подарунковими коробками? Коли ще вони так старанно вибирають нам подарунки? Коли говорять такі слова, від яких нам хочеться літати? Хороше і добре свято - 8 березня! Воно ще допомагає нам виховувати дітей. Тому, що дивлячись на дорослих чоловіків, і наші сини вчаться ставитися до дівчаток, матусь та бабусь з любов’ю і повагою.

виставка до 8 березня «Бузок для мами» фото Як дивно збіглося, що саме навесні приходить до нас це свято. Природа прокидається і дарує нам квіти.

А наші діти дивляться на нас і вчаться любити світ, любити людей.

В нашій бібліотеці діє виставка присвячена святу 8 березня «Бузок для мами», де підібрані книги та періодичні видання з віршами, цікавими оповіданнями про наших рідних матусь та бабусь.

Немає коментарів:

Дописати коментар