понеділок, 27 вересня 2021 р.

 


Кузьма Скрябін

Знайомимо з новинками

Дорогі друзі! Представляємо вам книгу Ігоря Панасова та Марії Рубан з серії «Видатні українці». Це історія життя Андрія Кузьменка, або ж Кузьми - артиста, якого обожнювали мільйони українців. У п'ять років він бавився вдома з іграшковою гітарою з фанери, а коли виріс, вражав своїми піснями цілі армії шанувальників. Хлопчик з Новояворівська не зраджував своїх мрій у шкільні роки, в інституті, в армії, у важкі хвилини життя.

Наполегливість, працелюбність і талант допомогли йому створити гурт «Скрябін» - один із найпопулярніших в історії незалежної України. Кузьма став улюбленцем телеглядачів та написав кілька популярних книжок. Його яскраві жарти дарували гарний настрій багатьом людям. Музика Кузьми, його книжки, відеозаписи та все його життя надихають і надихатимуть українців.

Книга читається легко, майже на одному диханні. Вона захоплює. Після кожного розділу автори пропонують відповісти на декілька питань по книзі (як тест на увагу читання).

Серія книжок «Видатні українці» розповідає про життя величних людей, що зробили значний внесок в розвиток науки, мистецтва, літератури і т.і., людей які змінили світ на краще й подарували нам геніальні ідеї та винаходи. Кожна історія написана таким чином, що її буде цікаво читати дорослим разом з дітьми. Спільне читання та обговорення – найприємніший спосіб проведення дозвілля і найефективніший спосіб виховання.

Також про нові книги можна подивитись ось тут.

Немає коментарів:

Дописати коментар