четвер, 2 вересня 2021 р.

 

Книжковий ярмарок на книжковому фестивалі

Увага! Срочно! Тільки 3,4,5 вересня!

         В нашому  місті на Фестивальному причалі буде проходити IV Міжнародний книжковий фестиваль Book Space, під час якого буде діяти  книжковий ярмарок від дитячої та дорослої  бібліотечних систем.

 Це вже вдруге в історії нашого міста книги, які визнали необхідним списати будуть продавати майже безплатно відвідувачам фестивалю. На цей раз будь-яку книгу можна придбати лише за 10-20 грн., а тоненькі дитячі 10грн. за 3 книжечки. Збірки творів продаються разом. Дитяча система бібліотек представлена більш ніж 4 тис. книг. Також чимало книг привезуть з дорослої системи. Поспішайте, книг не так багато. Якщо поділити на всіх жителів міста вийде близько однієї книги на 250 жителів. А брали, як я бачив, минулого разу і по 15 книг.

Насправді ситуація швидко змінюється. Сьгодні ці книги визнали необхідним списати, а завтра вони будуть користуватися попитом. Взагалі чи може добра книга бути нікому непотрібною. В нашій країні багато бібліотек, у яких недостатньо фонду. Можна зробити добру справу. Взяти 100-200 грн. обрати 10 найкращих книжок та подарувати такій бібліотеці.

Всі гроші від продажу підуть на закупівлю нової літератури для системи.

         Ярмарок працюватиме з 14.00 до 20.00 3 вересня та з 10.00 до 20.00 4-5 вересня.

Немає коментарів:

Дописати коментар