пʼятницю, 30 липня 2021 р.

 

Сестрички выбрала книги из новинок бібліотека-філія №4 М.Дніпро

Літо з книгою.

Літо - це без сумніву найулюбленіша пора року для дітей. Можна гуляти з друзями, грати, купатися в річці, озері або ставку і взагалі багато чого робити, на що не вистачає часу протягом навчального року.

Ну ось ти нагулявся і набігався, чи наприклад пішов дощ, якими так багато нинішнє літо. Що робить? Звичайно почитати улюблену книгу! А де більш за все цікавих книг? Правильно, в бібліотеці.

Багато наших читачів постійно відвідують бібліотеку і влітку,  щоб дізнатись про щось цікаве, взяти наступну книгу автора, який сподобався раніше, чи взяти книжку по шкільній програмі, бо вже закінчується другий місяць літа, а в навчальний рік часу значно менше. Вони обов’язково уважно продивляються книжки з нових надходжень і знаходять щось цікаве для себе.

Мальчик выбирает книгу бібліотека-філія №4 М.Дніпро Девочка просматривает новинки бібліотека-філія №4 М.Дніпро Мальчик просматривает новинки бібліотека-філія №4 М.Дніпро Мальчик выбрал книгу Р.Брэдбери бібліотека-філія №4 М.Дніпро Девочка просматривает новинки бібліотека-філія №4 М.Дніпро Мальчик выбрал книгу А.Азимова бібліотека-філія №4 М.Дніпро

І ти не забувай про книгу! Бо читання тільки спочатку важкий процес, а в подальшому воно приносить багато користі й насолоди. Тож приходь, бібліотека чекає на тебе!

Також про відвідування бібліотеки літніми шкільними таборами ви можете подивитись ось тут.








Немає коментарів:

Дописати коментар