середу, 24 березня 2021 р.

Нашим маленьким допитливим читачам.


Знайомимо з новинками.

Мері Блер Тайлер вчиться дружити книга Для тих, хто любить пригоди і дива є чудова пропозиція. В серії «Чарівні звірята» вийшла книжка Мері Блер «Тайлер вчиться дружити». Це історія про добрих, вірних сміливих і веселих крилатих звірят ферігардів, які приходять завжди на допомогу тим, хто вірить в дива.

Григорій Беркович «Величезний ліс» книга В серії «Вірши дітям» вийшла книжка Григорія Берковича «Величезний ліс». Ця чарівна книжка про те, як Величезний Ліс і Велике Озеро завели собі мешканців, які почали потрапляти в усілякі казкові і не дуже історії. Ви не зможете відірватись від цікавих казок веселих віршів, які ілюстровані яскравими добрими малюнками.

«Велике перевтілення» книга Книжка «Велике перевтілення» про найбільшого жука України - жука–оленя. З цією книгою читач стає учасником лісової мандрівки, під час якої дізнається багато цікавих фактів про чарівний світ природи та її мешканців.

Казки «Пригоди в диволісі» книга Веселі звірята запрошують на чарівне свято з купою цікавих подарунків у сбірнику казок «Пригоди в диволісі». На сторінках цієї книги чимало пригод і витівок, сповнених магії дружби і добра.

Також про надходження нових книг до нашої бібліотеки можна подивитись ось тут.

Немає коментарів:

Дописати коментар