понеділок, 22 березня 2021 р.

Книжки читай – успіху досягай.


Святкуємо тиждень дитячого читання

Наприкінці березня кожного року проходить Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Цей тиждень було започатковано ще в 1943 році, в роки другої світової війни. На той нелегкий для всіх час, і особливо для дітей, які не мали змоги добре вчитися, опановувати свої знання. Було так мало святкових днів.

Лука читает сказки І ось письменники, під керівництвом Льва Кассіля, вирішили зробити для дітей свято, щоб полегшити участь, яка випала на їхню долю. Де б вони мали змогу пізнати щось цікаве, поглибити свої знання, прийняти участь у різноманітних заходах, присвячених цьому святу. Це стало святом дитячої та юнацької книги. Воно проводиться і по теперішній час.

Книга – наш помічник. А для тих, хто вміє дружити з нею – вірний друг. Товаришуйте з книгою! Усі скарби знань розкриє перед вами і ще більше.

Мама с дочкой знакомятся с новинками В нашій бібліотеці оформлені різноманітні книжкові виставки, біля яких бібліотекарі будуть проводити різні заходи під час тижня дитячої книги. Також наші читачі можуть і самі ознайомитись з літературою представленою на цих виставках та обрати собі уподобану книгу.

Библиотекарь знакомит детей с новинками А на вас чекають такі заходи:
«Дітям книгу радості» - відкритий перегляд;
«Диво створене людиною» - подорож - хроніка;
«По сторінках любимих казок» - вікторина.

Немає коментарів:

Дописати коментар