неділю, 2 травня 2021 р.

Вітання з Великоднем композиция

«Христос – Воскрес! Воистину Воскрес!»


Ці слова знає кожний українець, а ще росіянин, білорус, молдован, грузин, вірменин та багато інших народів. Ці слова значать, що настало свято Пасхи і люди вітають один одного.

А ще ці чотири слова вміщують в собі весь сенс християнства. Вони означають, що Той, Хто ходив і проповідував у Єрусалимі та Іудеї і сотворив безліч див, навіть воскресив Лазаря Чотириденного, виявився не пророком, як кажуть мусульмани, і не людиною, як казали ті, хто не повірив у Христа, а справжнім Спасителем і Месією, Який добровільно віддав себе в руки своїх катів, прийняв смерть за гріхи людства і дійсно воскрес, як і казав своїм учням, Якого чекали іудеї, але ж не впізнали і розіпнули. І тепер всі, хто увірують в Нього, можуть сподіватися отримати «жизнь вечную».

Дети у выставки бібліотека-філія №4 фото Християнську Пасху в Україні називають Великоднем. До свята Великодня в нашій бібліотеці оформлена одноймена виставка «Великодень», на якій наші читачі можуть дізнатися про свято: що це за свято, чому його святкують, які народні традиції пов’язані з цим святом. Діти представили свої малюнки до свята, які можна побачити на виставці.

Виставка «Великодень» бібліотека-філія №4 фото

Вітаємо з Великоднем! Христос Воскрес!

Також про святкування Великодня можеш подивитись ось тут.

Немає коментарів:

Дописати коментар