четвер, 5 серпня 2021 р.

Мальчик просматривает книги серии «Міні-енциклопедія» бібліотека-філія №4 М.Дніпро фото

Пізнавай світ разом з «Міні-енциклопедією».


Знайомимо з новинками

Представляємо нашим допитливим читайликам серію книжок «Міні-енциклопедія». В нашій бібліотеці є чотири чудові книжки цієї серії.

«Всесвіт. 50 найвідоміших космічних об’єктів» книга серії «Міні-енциклопедія» фото Упізнати 50 космічних об'єктів ти зможеш за допомогою кольорових фотографій та малюнків із зрозумілими поясненнями довідника «Всесвіт. 50 найвідоміших космічних об’єктів», а заодно дізнатися з книги основну інформацію про ці об'єкти і детальні відомості.

«Мінерали та гірські породи. 50 найвідоміших різновидів» книга серії «Міні-енциклопедія» Розпізнати 50 найвідоміших мінералів і гірських порід можна навчитися за допомогою кольорових зображень довідника «Мінерали та гірські породи. 50 найвідоміших різновидів», а також ознайомитися на його сторінках з детальною інформацією щодо їхніх головних характеристик.

«Коні і поні. 50 найвідоміших різновидів» книга серії «Міні-енциклопедія» Відрізняти 50 найвідоміших різновидів коней і поні та скласти враження про головні характеристики кожного різновиду тобі допоможуть кольорові зображення і супровідна детальна інформація довідника «Коні і поні. 50 найвідоміших різновидів».

«Птахи наших садків. 50 найвідоміших різновидів» книга серії «Міні-енциклопедія» А використовуючи кольорові зображення довідника «Птахи наших садків. 50 найвідоміших різновидів», ти станеш легко розпізнавати 50 видів пташок, які зустрічаються у садках, і звичайно зможеш почерпнути з книги детальну інформацію про них.

І, зрозуміло, ти зможеш розповісти про все це своїм друзям! Тож не гай часу, бо наші читачі вже пильно придивляються до цих книжок. Приходь швидше!

Також про надходження нових книг до нашої бібліотеки можна подивитись ось тут.

Немає коментарів:

Дописати коментар